Studio Opname

Wij plannen met u een opnamedag en tijdstip. Wij kunnen zowel overdag als in de avond.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Wellicht heeft u zelf al een orkest/karaokeband. Dan neemt u deze mee naar de studio op een USB stick, of u stuurt deze van te voren naar ons toe per mail of wetransfer. In veel gevallen hebben wij ook orkestbanden of kunnen deze makkelijk verkrijgen of maken. Als wij de band hebben dan kost het u niets extra. Als wij de band aan moeten kopen betaalt u de kostprijs (meestal niet meer dan 10.00 euro ) . Indien u een nieuw (nog niet bestaand) lied wilt laten maken bel dan eerst even voor de mogelijkheden of bekijk de mogelijkheden op de site..

DE OPNAMEDAG

Als u bij ons bent gearriveerd nemen we nog even alles door voor zo ver nodig. Vervolgens gaan we de studio in en gaan we de microfoon en apparatuur instellen op uw stem. Hierna gaan we alles in stappen opnemen.  Hiervoor rekenen wij geen uurprijs of wat dan ook…We gaan gewoon door tot dat het er goed op staat. De ene persoon zingt nu eenmaal makkelijker in dan de andere, en als je niet gewend bent om in een studio te zingen dan nemen we gewoon extra rustig de tijd…kopje koffie, frisdrankje…etc.. Als deze "ruwe" opname(s) gedaan is/zijn, zijn we klaar in de opnameruimte en kunt u huiswaarts keren of lekker Valkenburg even in. Wij gaan ondertussen uw opname(s) mixen, indien nodig bijschaven, bewerken, oppeppen, en tot een kant en klaar product vormen (het z.g. masteren) . Deze opname(s) sturen wij u als MP3 per mail toe en op CD per post als WAV file ( cd kwaliteit )

Alle opnames zijn incl. Stemcorrectie, mixen, masteren, effecten,  u kunt uitleg van alles vinden op onze website.

Enkele voorbeelden van door ons geproduceerde songs, foto's en film in de studio vindt u bij de demo's.

 

U kunt ook een voordelige videoclip laten maken voor op Youtube om uw lied nog meer aandacht te geven. Zie de voorbeelden op onze site.

 

Het is zelfs mogelijk om op één dag een studio opname én een videoclip te laten maken. En dat allemaal in de zelfde studio. Alles staat standaard paraat. Ideaal voor producties die een beetje haast hebben of als je gewoon snel klaar wilt zijn of weinig tijd hebt. Wij zorgen voor een professionele nabewerking.

 

Wij kunnen desgewenst uw lied op Spotify, Youtube Music, iTunes en andere downloadportals plaatsen.