Totaalpakket i.s.m. Marlique Producties

Nieuwe track, videoclip en digitale muziek promotie

Wil jij een nieuwe track met een professionele videoclip laten opnemen? Online muziekdistributie zodat je track wereldwijd te beluisteren en te downloaden is?

Digitale muziek promotie door de “ArtiestenPlugger” en een jaarlidmaatschap voor onbeperkte muziek promotie op “ThePlugger.nl”. Wij hebben in samenwerking met Marlique producties speciaal voor artiesten een all-in pakket ontwikkeld zodat wij deze diensten tegen een betaalbaar tarief kunnen aanbieden!

Het opnemen van je track in onze studio
Een professionele videoclip door “Geerling Media Producties”
Online muziekdistributie op o.a. Apple Music en Spotify
Muziek promotie via de ArtiestenPlugger.nl
Onbeperkte muziek promotie op ThePlugger.nl

Het all-in pakket kost slechts € 950,00 incl. btw


Wat houdt het precies in?

Opname track:
Je track wordt opgenomen in onze studio in Valkenburg. Alle opnames zijn incl. stemcorrectie, mixen, masteren en effecten. Wij gaan er vanuit dat er een orkestband of midifile aanwezig is. Mocht dat niet het geval zijn wij wel in het bezit van een orkestband of midifile zijn er geen extra kosten. Indien er een complete orkestband gemaakt moet worden, berekenen wij een meerprijs in overleg.

Professionele videoclip:
“Geerling Media Producties” zorgt voor de opnamen van een professionele videoclip. De videoclip wordt opgenomen in de regio Zuid-Limburg. De videoclip wordt opgenomen met afwisselende beelden en indien gewenst op verschillende locaties. De videoclip is van hoge kwaliteit en geschikt voor social media en tv.

Online muziekdistributie:
Nadat je track is opgenomen zorgen wij ervoor dat de track te beluisteren en te downloaden is op o.a. Apple Music en Spotify.

Muziek promotie:
De “ArtiestenPlugger.nl” is de specialist op het gebied van muziek promotie. Zij zorgen ervoor dat je track wordt aangeboden bij radio/tv- en nieuwsredacties, muzieksamenstellers en deejays.

Onbeperkte digitale muziek promotie:
“ThePlugger.nl” is een nieuw muziekplatform waar artiesten hun muziek kunnen publiceren voor digitale muziek promotie. Ze kunnen onbeperkt hun nieuwe releases onder de aandacht laten brengen. Op muziekplatform ThePlugger.nl kun je onbeperkt je nieuwste releases uploaden en je muziek wordt dan gepromoot wordt bij deejays, muzieksamenstellers, radio/tv- en nieuwsredacties. In het pakket zit standaard een jaarabonnement t.w.v. € 99,00.