Audio repair voor Muziek en Post Production

 

Audio reparatie wordt gebruikt in talloze albums, films en tv-programma's om beschadigde, lawaaierige audio in perfecte staat te herstellen en is een complete toolkit voor het opruimen en herstellen van audio. I

We verwijderen klikken, ploffen, mmm geluid, ruis, en brengen de muziek opnieuw in balans of isoleren zang met behulp van de editor of plug-ins.

 

We kunnen bijvoorbeeld
Isoleren en verwijderen van de stemmen of rebalance mix-elementen met Music Rebalance

instrumenten of stemmen in de mix harder of zachter maken, van EQ veranderen of een effect geven
Snelheid en pitch veranderen
Ruis, brom of achtergrondgeluid verwijderen
Microfoon "bloeden" verwijderen
Klikken, slikken en ademgeluiden weghalen

We brengen de muzikale elementen van een bestaande mix opnieuw in evenwicht ( dus zonder losse sporen )
Zijn de vocalen te zacht of de drums te luid? Kun je de originele vocalen van je nummer niet vinden? Met onze Music Rebalance is geen mix 'definitief'. Met behulp van een algoritme kunnen we op intelligente digitale wijze vocalen, bas, percussie en andere instrumenten identificeren en kun je elementen van een stereoaudiotrack individueel verbeteren of isoleren, waardoor remastering zonder multitracks mogelijk wordt gemaakt.
 

Isoleren of verwijderen van stemmen uit je nummer
Vocale isolatie en vocale verwijdering uit een stereomix een realiteit maken. We kunnen een volledige vocale uitvoering overhouden uit andere muzikale elementen of zelfs de vocalen verwijderen, waardoor alleen de instrumentale elementen overblijven. Een voordelige manier om een orkestband te verkrijgen eigenlijk.

 

Music Rebalance
Music Rebalance is een krachtig hulpmiddel dat vocalen, bas, percussie en andere instrumenten in een mix op intelligente wijze identificeert en onafhankelijke versterking van elk element mogelijk maakt - je kunt zelfs vocalen isoleren of verwijderen. Drums te luid? Zang niet luid genoeg? Zijn andere instrumenten te aanwezig of is percussie niet krachtig genoeg? Met onze Music Rebalance kunnen we een mix reanimeren, instrumentale versies van liedjes maken door de vocale elementen te verwijderen, of zelfs de stemmen isoleren om een remix voor te bereiden zonder toegang tot individuele tracks of vocalen.

 

Uiteraard kunnen we nog veel meer met bestaande mixen doen.


De-ess
Harde en scherpe "S" verwijderen.

Mouth De-Click
Klikjes en smak geluiden verwijderen.

Spectral repair
Verwijderen van audioproblemen zoals rinkelende mobiele telefoons, vogels en piepende basdrumpedalen.

Voice De-noise
Afgestemd voor vocale toepassing, vermindert of verwijderd ongewenste steady-state of veranderend achtergrondgeluid zoals airconditioning, koelkastgeluid en gesis.

De-plosive
Herstel ongewenste ploppen in de microfoon.

Spectral De-noise
Demp het zoemgeluid van de versterker, het sissen van de tape en ander ongewenst achtergrondgeluid in stabiele toestand.

De-click
Ruim vinyl klikken op, maak click-y basgitaren zachter en meer.

De-clip
Herstelt digitale en analoge clips.

De-hum
Verwijder grondlusgeluid en lijnruis.

Composite view
Problemen oplossen die worden opgepikt door meerdere microfoons door meerdere bestanden tegelijk te bewerken.

BESTAANDE SONG OF MIX AANPASSEN


We kunnen een bestaande mix of song aanpassen en repareren ( zie kader )

 

De prijzen zijn afhankelijk van het aangeleverde materiaal.

Natuurlijk speelt de lengte en variatie hierbij een rol.

Het beste kun je het materiaal of een deel daarvan per wetransfer naar ons opsturen. Wij gaan dan beluisteren wat er mogelijk is en geven daarna pas een vrijblijvende prijsopgave.

Hier een filmpje waarin je kunt zien wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld het weghalen of juist isoleren van een stem t.o.v. het orkest.