Componeren en Teksten schrijven

Wij bieden diverse mogelijkheden. Stel...

  • Je hebt een tekst geschreven maar geen melodie.
  • Je hebt een melodie in het hoofd maar geen tekst.
  • Je hebt geen van beide maar je wilt wel zelf graag een eigen nummer uitbrengen.

In alle gevallen kunnen wij je zeker helpen. Wij kunnen in samenspraak met jouw wensen de song maken die jij voor ogen hebt. In vrijwel alle stijlen kunnen wij deze song maken. Wellicht wil je een mooie pianoballad, of juist een rocknummer. Maar zelfs house of klassiek is mogelijk.

Onderstaand tref je enkele voorbeelden.

Teksten laten schrijven.

Wij hebben een hele stapel met mooie nog nooit uitgebrachte teksten, maar uiteraard kun je zelf ook aangeven waar de tekst over moet gaan. Wij hebben diverse zeer goede tekstschrijvers in ons netwerk welke schreven voor bekende artiesten en songfestivalkandidaten. Denk daarbij niet aan het "ik hou van jou, ik blijf je trouw" niveau, maar uiteraard wat inhoudelijker van toon.

Een volledige song laten maken.

In volledige samenspraak met u maken we een volledige song op maat. Hierbij kunt u aangeven welke stijl, instrumenten, snelheid, toonhoogte de song moet hebben en waar de tekst over moet gaan, eventueel met eigen inbreng.

Muziek laten maken.

Geheel in samenspraak met u maken wij de perfecte muziek. Voor het creeëren van deze muziek maken wij gebruik van de allerbeste apparatuur , klankopwekkers, synthezisers, en keyboards in combinatie met digitale techniek zodat u een loepzuivere orkestband als eindproduct krijgt aangeleverd op CD kwaliteit. De instrumenten zijn niet van echt te onderscheiden dankzij het gebruik van o.a. de allernieuwste GENOS WORKSTATION van Yamaha en de beste zeer hoge kwaliteit-samples van echte instrumenten van o.a. Eastwest Composercloud (zie http://www.soundsonline.com/ ) Wij hebben ieder bestaand instrument ( gelukkig digitaal ) in onze studio.

 

Hola Muchacha - Angesz.

Dit lied is volledig door ons gecomponeerd, geschreven en opgenomen in onze studio.

Gewoon Erik - Marion van de IJssalon

Dit lied is volledig door ons gemaakt evenals de tekst. Tevens opgenomen in onze studio.

Het lied "Jimmy Marley" van Frank L!ve is volledig door ons van a tot z gemaakt. Zowel de compositie, de tekst, de orkestband en de videoclip is door ons geschreven en geproduceerd.

Een heerlijk kerstnummer met een beetje een Dickens verhaal.


Jouw Lied - Ben Cramer

Ben Cramer - Jouw Lied . Volledig door ons geproduceerde compositie, orkestband, opname en tekst.

Frank Polak - Mijn allergrootste fan Volledig door ons geproduceerde compositie, orkestband, opname en tekst.

Rico E - Naar de Noorderzon -  Volledig door ons geproduceerde compositie, orkestband, opname en tekst.