VIDEOSPECIAL MET STUDIO-AUDIO NABEWERWEKING

Een zeer complete productie voor een zeer redelijke prijs.

Een volledig miniconcert voor op TV of Youtube en Facebook

Wij produceren voor u een volledig naar wens en op maat gemaakte videoregistratie van een miniconcert (doorgaans zonder publiek). Dit kunnen wij in onze eigen studio doen, of indien de bezetting wat groter is, in een locatie in de omgeving. Wij nemen het miniconcert op met meerdere hoogwaardige camera's en nemen de audio ( de zang en de orkestbanden) op aparte geluidssporen op, zodat een volledige studio nabewerking mogelijk is. Teven monteren wij er nadien een mooie vloeiend lopende registratie van.

Deze special is ook ideaal als promotie of demo video.

We bieden u hierin diverse mogelijkheden ( zie kader ).


Onderstaand een SPECIAL van 1 uur van Ben Cramer, Shanna Kramer en Nick Jefferson. Deze special is gemaakt met 2 camera's op locatie in een zaal in Valkenburg. De audio is apart opgenomen en nadien bewerkt in de studio. Hier is gekozen voor een intieme setting met een zwarte neutrale achtergrond.

Deze registratie is in geheel uitgezonden op TV Ellef - Salto - diverse regionale zenders en als special op youtube.


Onderstaand enkele foto's van de opnamemiddag.

Greenscreen / Chromakey

Wij kunnen ook met greenscreen/chromakey alle gewenste achtergronden genereren. Informeer naar de mogelijkheden. (ook voor videoclips)

Greenscreen voorbeeld voor en na bewerking

Publiek

U kunt ook uw publiek meenemen. Wij kunnen uiteraard ook publiek digitaal toevoegen ( applaus, lachen, roepen etc. en deze ook in de special toevoegen als shots tussendoor.