VIDEOCLIPS

Wij maken professionele videoclips in diverse prijsklassen en mogelijkheden.


Ben Cramer en Frank L!ve - Videoclip in de studio i.c.m. Greenscreen opnames ( in de bar en op het podium ) De gehele productie van zowel de zangopnames en alle video is dus in één ruimte opgenomen.


optie 1

De studioclip. Deze optie is zeer geschikt als alternatief van een gewone videoclip.

Deze wordt na het inzingen opgenomen in de inzingruimte van opnamestudio zelf.  Je zingt dus mee met je net ingezongen versie. Dit gaan we een paar keer filmen vanuit diverse hoeken.  Ook doen we in de uiteindelijke versie nog wat mooie beelden er tussendoor ter afwisseling indien gewenst. Na het mixen/tunen en masteren van de zangopname zetten we die versie uiteindelijk onder de clip. De studioclip kost slechts 125.00 euro.


Optie 1 A

Een luxere versie van de bovengenoemde studioclip. In onze studio hebben wij namelijk een speciale videosetting, waarbij het mogelijk is om tegen een mooie zwarte achtergrond en regelbare belichting een mooie sfeervolle clip te maken. Je zingt dus net als optie 1 mee met je net ingezongen versie. Dit gaan we een paar keer filmen vanuit diverse hoeken.  Ook doen we in de uiteindelijke versie (naar wens) nog wat mooie beelden er tussendoor. Na het mixen/tunen en masteren van de zangopname zetten we die versie uiteindelijk onder de clip. De studioclip 1A kost slechts 150.00 euro.

clip optie 1a  - zangeres Danique Paffen. Tevens is de studio opname van het lied zelf door ons verzorgd.

Margot Dicke -  De Diepte  - Opname en videoclip 1A door ons verzorgd


Optie 1B

Greenscreen ofwel "Chroma Key" .

In onze opnamestudio hebben we een aparte greenscreen wand en vloer met optimale belichting, waardoor we iedere gewenste achtergrond kunnen realiseren. We kunnen een dynamische achtergrond plaatsen in alle kleuren, maar  Deze techniek vergt iets meer opnametijd en edit/nabewerking en is daarom iets duurder dan de bovenstaande mogelijkheden. Een greenscreen clip kost 250.00 euro.

Bovenstaande clip is geheel in onze studio opgenomen.  Een combinatie van zwarte background en greenscreen. Het lijkt of de zangeres Nomi in een bar staat daar ook onze vloer groen is waardoor de voeten er ook op komen (ipv alleen een wand)


optie 2

Deze clip-optie wordt in deze regio (Zuid Limburg en Belgie) opgenomen. Het is een clip zonder verhaallijn, maar met leuke afwisselende beelden op één of meerdere locaties. Deze clip wordt doorgaans het meest opgenomen. Op media als bijvoorbeeld TV Oranje, MENT TV, of publieke zenders wordt dit soort clip het meest uitgezonden. Deze clips kosten 550.00 euro

optie 3

Deze clips zijn volledig naar wens samen te stellen. We kunnen bijvoorbeeld een verhaallijn maken, extra speciale effecten toevoegen en op speciale locaties filmen. De prijzen hiervan zijn in overleg vanaf 650,00.

Het is dus zelfs mogelijk om op één dag een studio opname én een videoclip te laten maken. En dat allemaal in de zelfde studio. Alles staat standaard paraat. Ideaal voor producties die een beetje haast hebben of als je gewoon snel klaar wilt zijn of weinig tijd hebt. Wij zorgen altijd voor een professionele nabewerking.