ORKESTBANDEN LATEN MAKEN

Vele orkestbanden kun je downloaden op internet. Soms hele goede, soms wat minder goede en soms helemaal niet, omdat het lied bijvoorbeeld minder populair is. Wij kunnen banden namaken. Dit zodat je bijna geen verschil hoort met het origineel. Het kan zijn dat een gitaar of viool nét wat anders klinkt,maar we proberen zoveel mogelijk vast te houden aan de referentie. Ook kunnen we de band juist iets of juist helemaal anders maken.

We beschikken over instrumenten en duizenden echte samples van instrumenten dus kunnen vrijwel alle geluiden maken.

De instrumenten zijn niet van echt te onderscheiden dankzij het gebruik van o.a. de allernieuwste GENOS WORKSTATION van Yamaha en de beste zeer hoge kwaliteit-samples van echte instrumenten van o.a. Eastwest Composercloud (zie http://www.soundsonline.com/ )

Wij maken de orkestbanden vanuit twee locaties. In Valkenburg en in samenwerking met Trimas Music in Elsloo.

De banden die we in opdracht maken zijn altijd exclusief voor de opdrachtgever en worden dus nooit doorverkocht.

Onderstaand tref je een aantal voorbeelden.

Bovenstaande orkestbanden maakten wij onder andere in opdracht van Holland's Got Talent. Een prachtige band van Sam Cooke en een band van Frank Sinatra.

Bovenstaande orkestbanden zijn door ons gemaakt voor Aad Meuleman. Deze zijn net iets anders dan het origineel.

Een Ander Jasje ?

Een bestaande song maar dan in een ander jasje.

Luister hier bijvoorbeeld naar het lied van Abba "i've been waiting for you" gezongen door Danique Paffen.


Als je besluit een productie te laten maken, gaan we eerst even overleggen m.b.t. de toonhoogte, stijl, instrumenten en eventuele bijzonderheden etc.

Je kunt bijvoorbeeld een stijl van een bestaand lied aangeven als referentie middels een youtube, spotify link of mp3.

We maken vervolgens de band geheel naar wens.

Hierna kunnen we nog (binnen het redelijke) aanpassingen maken indien nodig.

Het is niet mogelijk om een “stukje” te maken. Dit is namelijk nagenoeg net zo veel werk als het maken van een hele band. ( vergelijk het met het maken van één lepel soep of een hele pan )

Bij het laten maken van een orkestband dient er ook minimaal 50% vooraf te worden betaald voordat wij aan de band gaan beginnen.

Het maken van een band is tijdrovend en precies werk.

 

Na het maken sturen wij de band als mp3 op per mail of wetransfer voorzien van een “watermerk” in de vorm van een stoortoon, waardoor de band wel beluisterd kan worden maar nog niet gebruikt kan worden.

Na goedkeuring of na goedkeuring en aanpassingen en na betaling van de gehele productie van de band sturen wij deze op als WAV en MP3 (320 Kbps) per wetransfer of mail.