BESTAANDE ORKESTBANDEN BEWERKEN EN PIMPEN

Wij kunnen bestaande orkestbanden een boost geven, ze oppeppen, restaureren, re-masteren en allemaal op het zelfde volume zetten.

Dit is met name interessant voor zangers en zangeressen welke optreden met orkestbanden.  We kunnen de banden als het ware een beetje opsieren

Zo kunnen we bijvoorbeeld een geluid of instrument meer naar voren of juist meer naar achteren laten komen in de song.  Ook kunnen we de banden "dikker" van sound maken. Tevens uit oude banden de ruis verwijderen.

Het is ook mogelijk om instrumenten toe te voegen, zodat je je kan onderscheiden van de anderen met de zelfde band. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een strijkerspartij , vettere drums of een scheurende of juist mooie rustige Spaanse gitaar.

 

Het is ook mogelijk om een volledig nieuwe versie te laten maken. m.a.w. de orkestband in een ander jasje te steken. ( zie orkestband laten maken )

 

Luister onder naar een voorbeeld voor en na.

Mp3 band "zij gelooft in mij"

De zelfde band maar nu bewerkt/ge re-masterd.

PRIJZEN

Het op gelijk op volume zetten van orkestbanden (0Db) en omzetten naar 1 formaat en bitrate ( 320 Kbps mp3 of WAV naar wens )

10 banden 30.00 euro daarna 2.00 euro per band.

 

Remasteren/ opschonen van orkestbanden incl het op 0 Db zetten en opslaan op gewenst formaat ( Wav of Mp3 320 Kbps ).

7.50 euro per band.

 

Toevoegingen van instrumenten incl alle bovenstaande opties. Prijs per band

instrumenten 15.00

Backingvocals 15.00

Instrumenten en backingvocals 25.00

In onderstaande voorbeeld hoor je eerst een originele Mp3 orkestband, daarna de zelfde band met meer bas en percussie en daarna de zelfde band met de percussie extra digitaal versterkt.