Contact

Formulier

Wij zijn gevestigd in het mooie plaatsje Valkenburg aan de Geul. Niet echt heel centraal in Nederland, maar toch weerhoud het vele binnen en buitenlandse zangers en zangeressen niet om onze kant op te komen.

Onze studio is niet gigantisch. Hij bevindt zich achter het woonhuis.., maar toch maken wij producties die overal ter wereld beluisterd worden.


Bezoek ons

Ons bedrijf is zeer makkelijk te bereiken. Vanaf de snelweg (afslag Valkenburg) meteen rechts, rotonde rechtdoor, en op de 2e rotonde links. Een paar honderd meter verder ziet u de ALDI supermarkt. Parkeer hier uw auto (betaald) of zet hem in de Cremerstraat en onthoud uw kenteken. Dan voeren wij deze in en kunt u gratis parkeren op vergunning Met de trein is ook zeer eenvoudig. Het station (Valkenburg) is op 5 minuten lopen bij ons vandaan. Ga direct vanuit het station naar rechts Dat is de Spoorstraat, Deze veranderd in de Cremerstraat. Wij zitten bijna aan het einde van de straat aan de rechterkant t.o. de Snackbar. Er stopt precies voor onze deur ook een lijnbus indien u met de bus komt.

Adres

 

Geerling Media
Cremerstraat 9 - 6301 GD Valkenburg
tel: 043 6010345 - Whatsapp 06212 55 837
www.geerling-media.nl
info@geerling-media.nl

KvK 35023498 - BTW 8091.81.320.B01